Din succes er min succes!

Hvorfor vælge mig?

Her er hvorfor

Vi skal arbejde sammen...

Resultatorienteret

Jeg har ambitioner på dine vegne. HR skal kunne mærkes på bundlinjen ved at opgaver flyder de rigtige steder hen, samarbejdet fungerer, kulturen udvikles og tiltrækker/fastholder "de rigtige".

Vi definerer indsatserne, så de er i harmoni med strategien. Retning, hastighed og indsats justerer vi undervejs. Det er der god fornuft i, for så sikrer vi maksimalt udbytte for dig og din virksomhed.

Tillidsskabende

Gennem 25 år som forandringsagent og HR-leder, har jeg hjulpet hundredevis af ledere og medarbejdere fra forskellige brancher på alle organisatoriske niveauer.

Professionelle ledere på alle niveauer har spontant søgt min sparring på alt fra generelle ledelsesmæssige overvejelser til kommunikationsstil og adfærd samt på karriereovervejelser og mere private prioriteringer.

Inspirerende

Jeg diagnosticerer knivskarpt din situation eller problemstillingen qua min erfaring med forskellige typer virksomheder og mennesker.

Jeg stiller ikke kun spørgsmål, men giver dig direkte feedback, du kan bruge til noget - og stiller dig opgaver og forventninger, så du får gjort noget.

Jeg deler også gerne af mine egne oplevelser og observationer for at udfordre dig til reflektion på en motiverende måde.

Helhedsorienteret

Jeg får hurtigt en forståelse af din situation, dine mål, muligheder og eventuelle faldgruber.

Gennem arbejde i forskellige roller og på tværs af værdikæden på alle organisatoriske niveauer, har jeg tilegnet mig en stor "bane at spille på" og jeg forstår intuitivt sammenhænge på tværs.

Min baggrund er både akademisk og praktisk funderet inden for ledelse og kommunikation. Derfor kan jeg give dig med- og modspil i øjenhøjde!

Hårdtarbejdende

Vi sætter mål sammen, og jeg er din tålmodige men krævende wingman, der er tilgængelig og støtter dig - hele tiden mens du gennemfører forandringer.

Jeg er interesseret i din succes, for din succes også er min.

Jeg er tilstede og "på" hvor og når vi har aftalt det. Min rådgivning er tilpasset til hvor du er i dine overvejelser - så du sikres maksimalt udbytte. Vi spilder ikke tiden!

Fleksibel

Lige som alle andre har jeg også prioriteter ud over arbejde. Det er vigtigt og er en forudsætning for at kunne levere værdi til dig.

Men jeg er meget fleksibel med hensyn til tid og sted og jeg kan næsten altid finde en løsning, der passer til dine planer!

Jeg kan arbejde med dig fra den ene ende af landet til den anden. Sammen finder vi en vej - face-to-face eller on-line.

Nogle gange ser man en måge, der kæmper for at flyve, men nærmest hænger stille i luften. Vi ser mågen og dens anstrengelser - men ikke modvinden.

På samme måde er for mange ikke opmærksomme nok på at se og forstå de vilkår ("modvinden"), deres medarbejdere eller interessenter opererer i.

Vi er ofte for fokuserede på detaljen i stedet for helheden.

Tue Buch Kristensen

LederPartner
Gratis

Få et personligt tilbud

Kontakt mig for at høre mere.

Jeg arbejder for dig, så din succes er også min.