Services

Personprofiler og teamanalyse

Personprofilanalyse

Få inspiration til at udvikle dig selv og dit team

Kender du fornemmelsen af at andre ikke helt hører hvad du siger? Eller at de ikke forstår dine motiver på samme måde som du?

Bliver du “træt” af at lytte til den kollega, der altid taler hurtigt, højt og ikke når i dybden med sine budskaber? Eller ruller dine interessenter med øjnene og kigger på uret, når du forklarer dit projekt? 

Kort sagt: Er du leder, specialist, projektleder eller teammedlem kan kendskabet til personprofiler hjælpe dig til bedre at forstå baggrunden for at det sker – og til at tilpasse din kommunikation fremadrettet, så den bliver mere effektiv.

Det du lærer om dig selv og andre kan du anvende direkte til at justere din adfærd over for forskellige mennesker. Det kan sætte dig i stand til at skabe højere motivation og engagement omkring dig. Med DISC-profilen kan jeg nemlig hjælpe dig og dit team til at forstå mere om andres præferencer for adfærd og kommunikation.  

christmas, questionmark, desktop-3207344.jpg

Individuel DISC personprofil - på flere forskellige måder

Vælg den model, der bedst passer til dit behov

Jeg kan tilbyde dig en personprofil i to forskellige udgaver for individer og grupper.

1. Profil uden feedback 

2. Profil med feedback

puzzle, businessman, tablet-3087397.jpg

Uden feedback

Profilens kvaliteten er høj og testet på en dansk population samt skrevet i et fremadrettet udviklingsorienteret sprog. Derfor kan jeg tilbyde dig at købe og bruge personprofilen uden involvering fra min side. 

Her får du en skriftlig tilbagemelding, som sammenlignes med øvrige DISC-profiler og dermed kan benyttes i mange virksomheder, som allerede bruger DISC i andre versioner. 

Profilen, du får her er skrevet “som om du sad over for en certificeret konsulent”. Den beskriver din “naturlige profil”; altså den måde du fremstår på, når du er den “bedste og afslappede udgave” af dig selv. 

Hvis du ønsker at se en “tilpasset profil”, som kan forklare hvor det “koster dig energi” at justere din adfærd og dine præferencer, – f.eks. på arbejde – skal du købe en profil med feedback, som inkluderer begge elementer.

Med feedback

Jeg vil altid råde dig til at prioritere en profil med feedback. Grunden er at der er mange lag i en personprofil, som bedst opdages “i mindre bidder” og med en erfaren “guide” til at hjælpe med fortolkningen. 

Den version, du får med feedback er en skriftlig rapport, som viser både din “naturlige” og din “tilpassede profil”. Når man betragter disse i sammenhæng, får du yderligere værdifulde informationer til rådighed. Her kan vi nemlig se hvor du bruger energi på at passe ind i rollen, du varetager på arbejde.

Oven i den skriftlige rapport, får du en 45 minutters tilbagelæsning hvor vi går i dybden med fortolkning af dine personprofil. På den måde sikrer vi at du ikke overfortolker hverken de positive eller de negative/udfordrende aspekter af profilen.

Kombinér evt. med et efterfølgende individuelt ledersparring-/coachingforløb eller en teamdag for endnu mere udbytte. 

Uden tilbagelæsning

Pris ved køb af 1 stk.: kr. 695,- (ekskl. moms)

Pris ved køb af 5 stk.: kr. 659,- (ekskl. moms)

Med tilbagelæsning

Pris ved køb af 1 stk.: kr. 1.695,- (ekskl. moms)

Pris ved køb af 5 stk.: kr. 1.610,- (ekskl. moms)

Teamanalyse

Interesseret i maksimalt udbytte og inspiration til at nedbringe friktioner i teamet? Lyst til at skabe større forståelse for hinandens forskelligheder?

Book en faciliteret workshop, hvor I får afdækket teamets kollektive styrker og udfordringer.

På meget kort sigt kan din beslutning og investering medvirke til at løfte performance i teamet – og på lidt længere bane kan I udnytte jeres kollektive styrker bedre eller ansætte nye teammedlemmer, som bidrager endnu mere til teamets trivsel og resultater. 

Kombinér evt. med et individuelle sparringforløb for endnu mere værdi

bliv klogere på dig selv eller andre

Personprofiler eller teamanalyser belyser
de blinde pletter!

Kontakt mig for en diskussion af dit behov,
så finder vi en løsning, der passer dig og teamet.