Services

Rekruttering og headhunting

Behov for de rigtige kompetencer?

Fremadrettet rekruttering af ledere og specialister

For mindre kunder, som jeg hjælper som ekstern HR-rådgiver, løser jeg rekrutteringsopgaver i LederPartner-regi.

For andre, løser jeg rekrutteringsopgave som associeret partner til et velrenommeret firma inden for search, selection og headhunting.

Derved kan jeg sikre en professionel proces og en effektiv base med et stort netværk, høj etik og hitrate samt mange års praktisk erfaring fra erhvervslivet kombineret med rekrutteringserfaring fra både SMV-segmentet, koncerner og den offentlige sektor.

Erfaring fra alle roller i rekrutteringsprocessen...

Gennem forskellige stillinger inden for rekruttering og generel HR har jeg selv gennem været en aktiv del af rekrutteringer på alle niveauer fra nyuddannet/assistent til direktørniveau, som har været gennemført på vidt forskellige måder.

Jeg har medvirket som kandidat, som kunde, som ansættende leder – og så har jeg ledet gennemførelsen af flere end 100 rekrutteringer som ekstern og intern recruiter, HR-partner og som HR Direktør.

En enkelt gang har jeg som kandidat oplevet at headhunteren (fra et velanskrevet firma) forsøgte at “tryne mig”. Det overskred mine grænser, så jeg stoppede ham, takkede for samtalen og fortalte at jeg trak mig fra processen. Naturligvis begrundede jeg det med hans håndtering af forløbet.

 

Min erfaring og faste overbevisning er – uanset niveau og persontype, at kandidater bør mødes ordentligt og i øjenhøjde. Man bør invitere til ligefrem og respektfuld dialog mellem parterne. Det skaber tryghed, og giver allermest udbytte af processen for alle. Og så ved man i øvrigt ikke hvor og hvordan man møder hinanden en anden gang.

Jeg er lige så passioneret om jagten på "den rigtige kandidat" til en stilling, som jeg er i min fritid for gå på jagt og nyde naturen imens.

Tue Buch Kristensen

LederPartner
Rekruttering er investering i fremtidig succes

Book en uforpligtende snak

Overvej lige en gang om du selv har kompetencerne, erfaringen og netværket
til at håndtere et professionelt rekrutteringsforløb.

Prisforskellen mellem at købe sig til hjælp og gøre det selv
vil ofte vise sig at være lille i forhold til den nødvendige indsats.